tisdag 1 mars 2011

Tre korgar och en halv strumpa

Just det, jag skulle ju sticka ett par strumpor till pappa. Hm. Kom bara till halva första strumpan innan jag blev distraherad av en virknål som ville bli använd. Suck... den klassiska "Jag ska bara..." intädde. Och jag skulle bara virka klart den lilla plastpåse-korgen. Så det gjorde jag.


Fast sedan råkade jag titta på alla nystanen med t-shirt-garn. Och då hände det igen. "Jag ska bara... testa lite..." tänkte jag. Och så virkade jag två korgar i t-shirt-garn också. En rund liten, liten korg. Och en lite större i plommonlila och grått.


Ja, ja. Ingen större skada skedd. De får nog också åka med till Stockholm. De kan säkert hitta ett nytt hem där. Pappas strumpor, då? Jo... det går framåt. Ska börja med hälen på första strumpan nu. Och hoppas att jag inte blir distraherad av annat idag, så att de hinner bli klara i tid!

4 kommentarer:

 1. Gissa vem som har börjat virka en rund korg av "trikågarn"? Tyckte att det verkade väldigt roligt och det där med återbruk gillar jag. Har början på en rund korg, men nu måste jag klippa mer trasor :)

  SvaraRadera
 2. Vilka fina korgar! Måste ta fram lite närmare min virknål - kanske blir också distraherad?
  Ha en skön dag!

  SvaraRadera
 3. Kul idé det där med plastpåsarna! Måste testas...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 4. De där skålarna är riktigt snygga, du!

  SvaraRadera