onsdag 9 mars 2011

Makens kläder träffar saxen

Nu har lekskaskorgen fått en ny ägare. Ett tre månader gammalt charmtroll. Jag föreslog att man kanske kunde bära omkring lill-tjejen i korgen när man går och handlar - i alla fall nån månad till :) Fast det kanske inte är det optimala transportsättet...

... och mitt förråd med t-shirt garner tog liksom slut med leksakskorgen. Fast när min man grävde lite i sin garderob hittade han några gamla reklamtröjor som bara legat och samlat damm. Hurra! Flera av dem var dessutom såna där sömlösa t-shirts. Det blev riktigt bra garn av dem - utan sömmarna att ta hänsyn till behöver man inte vara så rädd att dra sönder tyget.

Tröjorna förvandlade sig till en väsk-korg. Kanske till grönsakerna från torghandeln?

9 kommentarer:

 1. Oj, vad produktiv du är. Fast jag förstår dej, det är kul och går ganska snabbt och blir fint. Bättre kan det väl knappast bli när det gäller projekt.

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du är otrolig med dina korgar.Dom blir så fina!!

  SvaraRadera
 3. Så många fina korgar du gör! Jag blir så sugen... men jag har för många projekt på gång redan så det får vänta. Men någon gång så... :-)

  SvaraRadera
 4. Har han några kvar i garderoben??????

  SvaraRadera
 5. Haha, visste väl att det bara var en tidsfråga innan hans kläder började försvinna :-) Låter som det snart får bli inventering hos släkt och vänner.

  SvaraRadera
 6. Har hittat din blogg idag kul.Jag har själv virkat remsor av kassar.En bra ide att klippa upp gamla tshirts,går ju att virka maattor också.

  SvaraRadera
 7. Så fin! Men börjar bli lite orolig över hur det ser ut i era garderober...
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 8. Tack för dina fina kommentar på mitt inlägg igår.Jag hittade din blogg igår när jag kikade runt lite och jag gillar den. Kommer att följa dig i fortsättningen och se vad du hittar på. Du verkar ha mycket energi och fantasi, det är kul.
  Ha det bra, Lotta,Stickstugan.

  SvaraRadera