tisdag 22 mars 2011

Koftan in action + ny tröja

Det tog sin lilla tid för koftan att torka, men nu imorse kändes den äntligen torr. Och faktiskt, den blev bättre efter blockning. Ärmarna är nog fortfarande lite, lite för snäva - men inte så att det känns obekvämt i alla fall. Nästa gång ska jag kanske välja att sticka en storlek större eftersom jag gillar tröjor med lösare passform.
Garnet var jättemysigt att sticka med, men tyvärr luddar det av sig en hel del. Och det gör den färdiga koftan också, även efter tvätt. Det var inte supersmart att ha ett svart linne under just den här koftan va? Men det är smällar man får ta kanske :)

Jag blev väldigt förtjust i sidan jag hittade mönstret på i alla fall, där finns en hel MASSA mönster i oilka stickfasthet. Ska definitivt testa fler av hennes mönster!

Jag har just börjat sticka på tröjan till yngsta dottern som jag pratade om i ett tidigare inlägg. Har bara stickat en bit på halslinningen ännu, men så fort jag får en stund över ska jag sätta mig och sticka lite på den igen. Mönstret finns i vuxenstorlek också, och om dotterns tröja blir bra kanske jag stickar en likadan till mig själv...


3 kommentarer:

  1. Tröjan ser ju jättefin ut! Roligt med gamla knappar. Härlig färg på nästa tröja oxå.

    SvaraRadera
  2. Tromps sida är jättebra massor massor med mönster...åh så snygg koftan är!

    SvaraRadera