onsdag 2 mars 2011

Storlekstrubbel + ny bok

Jaha, här sitter jag med en styck färdig strumpa till pappa och funderar på om den blev alldeles för lång... måste jag riva upp en bit på tån och sticka om? Fast tänk om den blir för kort då? Suck. Känner att jag tappade lusten att sticka lite.

Jag var på bokrean på Akademibokhandeln tidigare idag, men blev lite besviken. Vilket trist utbud de hade på årets rea! Ett bord romaner, men fyra eller fem bord med kokböcker? Jag köpte en bok i alla fall, men den var inte på rea.


Virkskolan av Jan Eaton. Den innehåller faktiskt allt det jag önskade mig. En verkligt grundläggande bok för någon som mig (som aldrig virkat förut). Den blev jag väldigt nöjd med.

5 kommentarer:

 1. Har nog tyckt att det varit så de senaste åren. Trist för det var ju så förr, bokrea=fynd på riktigt bra böcker.
  Tur du hittade en bok ändå även om den nu inte reades.

  SvaraRadera
 2. Jag blev också väldigt besviken å bokrean. Det var nästan samma utbud som förra året, inget nytt direkt. Sen tycker i alla fall jag att de blivit ett mindre utbud.
  När jag stickar till andra så låter jag den person som ska ha det prova innan jag avmaskar. Så jag inte behöver hålla på och riva upp. Dock blir det ju svårt om det ska vara en present.

  SvaraRadera
 3. Verkar att det är en fin bok! Hoppas att du för nytta av den:)

  SvaraRadera
 4. Men så skönt i och för sig att höra för mig som ännu inte hunnit ut på rean. Har tyckt att de senaste två årens bokreor inte innehållit något speciellt. Det är himla trist i sig....

  vilket tålamod du har att sticka såååå stora sockor. Där hade nog mitt tålamod fått en knäck ;-)

  SvaraRadera
 5. Roligt att du hittat till mig! :) Denna boken är jättebra som uppslagsbok. Hjälper en i flera svåra stunder ^^

  SvaraRadera