lördag 19 mars 2011

Vinterkräk + Ebay-fynd

Stackars, stackars min yngsta dotter, hon får fortfarande inte behålla någonting i magsäcken - allt kommer upp igen. Just nu ligger hon i soffan här bredvid mig och sover. Vatten går bra om hon tar det teskedsvis, så hon blir i alla fall inte uttorkad, men nu har hon kräkts och kräkts och kräkts sedan i förrgår vid 17-tiden. Och jag har tröstat och torkat och spritat mina händer. Hoppas hoppas att ingen annan blir smittad...

En liten ljuspunkt i tillvaron igår var att ett Ebay-fynd anlände med brevbäraren. 500 g blått garn i blandfiber och ca 580 g lila garn i acryl. £15 inklusive frakt. I love Ebay <3


Och så har jag stickat klart båda ärmarna till koftan. Bara lite kvar nu då... Mönstret har jag hittat här, efter ett tips jag fick på Online Stickcafé på Facebook.

9 kommentarer:

 1. Stackars lite tjej..det är lite synd om den som torkar kräket oxå... men har du provat med avslagen cocacola, teskedsvis..det funkade för min lillkille när han var dålig. Han tyckte det var lite sött och äckligt men han behöll det iallafall. Bara teskedsvis annars kommer det i retur. Lycka till och krya på dottern. Krasm sytanten

  SvaraRadera
 2. Har jag räknat rätt: 153:-? Det verkar jätte super billigt, har hört om Ebay via dottra ... hur går det om man inte blir nöjd?

  SvaraRadera
 3. Hoppas hon kryar på sig snart och att ni andra klarar er.
  Fina garner. Alltid kul med garnpaket!
  Det har varit mycket grönt runt om på bloggarna ett tag men nu noterar jag att det blir mer och mer blått. Slumpen eller...?
  /Ann-Britt

  SvaraRadera
 4. Ge henne lite vätskeersättning teskedsvis också först och utöka när hon får behålla till matsked och det ska ges var 5:e minut, så får hon tillbaka lite salter i kroppen och man piggar oftast fortare då. Håller tummarna att du slipper eländet.

  SvaraRadera
 5. Stackars lilltjejen! Hoppas du klarar dig. Vilket garnfynd du gjort! Då måste jag kolla upp Ebay.

  SvaraRadera
 6. Stackars liten...avslagen coca-cola el. vätskeersättning genom sugrör funkade när mina pojkar var små.
  Tack för din gulliga kommentar,det värmer,och ja,det är lättare att virka med tunt tyg,(tyll använde jag).Man kan ju också klippa tunnare remsor.

  SvaraRadera
 7. Usch, aldrig roligt med magsjuka.. hoppas hon kryar på sig!
  Fina garner du hittat :)

  SvaraRadera
 8. Synd om flickan, hoppas det ger med sig.du får sticka nåt fint åt henne.

  SvaraRadera
 9. sv: väldigt billigt m.a.o då. Skall kasta en titt där för jag letar efter ett speciellt garn och det kanske finns billigt där?
  Tack för tipset.

  SvaraRadera