onsdag 16 mars 2011

Måste testa

Var tvungen att testa att virka med lakansremsor också. Såklart. Eftersom det ändå var en del gamla barnlakan med i tygleveransen igår. Och jo, det gick bra det också. Fast jag tyckte att det var ganska ansträngande för handen  och handleden att virka med lakansremsor - det blev tungt och hårt. Resultatet av testet blev i alla fall en något mindre leksakskorg till samma familj jag virkade gårdagens korg.


Men jag virkar nog hellre korgar med t-shirt-tyger. Så mycket mer följsamt och lättarbetat. Kanske dags att gå bort till second hand-affären snart och erbjuda sig att ta hand om deras kasserade t-shirts?

4 kommentarer:

 1. Häftig korg!!
  Vinsten har kommit idag, Tack!! Ska gömma mej och äta chokladen...hålla mej undan från garnet en stund så det inte blir fläckigt. Det är sååå mjukt och gosigt att hålla i. Tack igen!!
  Kram sytanten

  SvaraRadera
 2. Den blev ju jättefin! Jag har faktiskt funderat på detta med lakan men då kanske man ska satsa på annat material istället!

  SvaraRadera
 3. Jisses så fin den blev. Gillar verkligen de milda färgerna, men jag förstår att den som du gjorde i går är bättre till ett barnrum färgmässigt.

  SvaraRadera
 4. Dom e så fina dina korgar av tyg.
  Kram

  SvaraRadera