torsdag 3 mars 2011

Jättesockan...

Jag ringde faktiskt pappa nu på förmiddagen och frågade hur stora fötter han egentligen har. Det visade sig att jättestrumpan jag stickat nog ändå inte kommer att bli för stor! Men jag tar det säkra före det osäkra och väntar med att maska av tills han har provat den. I nödfall river jag upp en liten bit och gör den kortare när jag väl är där. Äntligen känner jag för att börja sticka strumpa nummer två!Idag har jag också tvättat en basker jag stickade för ett tag sedan. Den ligger just nu på tork på en kökshandduk och väntar på att få åka med till Stockholm. Tänkte kanske att det fanns någon där som gillar basker... vi får se ;)


5 kommentarer:

 1. Äpplena är större det lilla något större än ett vanligt äpple. Hello Kitty tröjan var rolig att göra .
  ha en kanon bra dag Kram

  SvaraRadera
 2. Men det var väl smart att lämna avmaskningen till du provat.

  Basker, det är häftigt. Mina baskrar använder jag ofta. Har även piffat med lite virkat på en.

  Min fot är en vanlig Halgus Valgus operation. Så den var planerad. Jag hade gått i 8 år innan jag kontaktade läkare och så fick jag vänta ytterligare 6 månader innan operationen. Idag är det 6 veckor sedan och jag har inte gjort ett skvatt sen dess, bara legat på soffan och latat mig. :) Men på tisdag ska jag tillbaka i selen igen, undrar hur det ska gå.

  SvaraRadera
 3. Jättefin basker! Vad har du för mönster till den??
  Smart det där med sockan - du är fiffig du!!

  SvaraRadera
 4. Carina: mönstret var i nån möss- och vant-bok jag lånade på bibblan förra hösten. Minns tyvärr inte vad den hette, men den var nog från 80-talet :)

  SvaraRadera
 5. Oj,vad korgar du virkat,den av plastpåsar är häftig!!!
  Sockarna är jättefina!

  SvaraRadera