onsdag 9 februari 2011

Färdigbroderat och vinst

Jag broderade klart vantarna till mellandottern igår. De är broderade med vanligt stickgarn, lite på frihand sådär. Men ungefär likadant, så att de ska passa ihop. Det gick ganska snabbt att brodera dem och de blev ju definitivt roligare än de var från början.


Jag funderar på att göra en liten flätad snodd som man kan dra åt vid handleden, för dotterns handleder var smalare än jag tänkt mig, haha. Borde stickat dem mindre ändå, men nu vet jag till nästa par vantar i alla fall. Fast dottern var väldigt nöjd med dem ändå.Kul att barnen kan uppskatta de hemstickade grejerna. Faktum är att min man sade "Åh vad fina de blev, det är nästan så att jag också vill ha ett par!" när han såg de färdiga vantarna. "Akta så att du inte får ett par likadana då", sade jag :)

Idag damp det fina armbandet jag vann hos Pysselfarmor ner i brevlådan. TACK! Det är verkligen jättefint. Här modellat av dottern. Hoppas att jag får använda det någon gång också, för hon ville helst inte ta av sig det efter fotograferingen....


Förresten såg jag att min besöksräknare kommit upp över 500! Redan! Jätteroligt att så många varit här och kikat på mina stickningsfunderingar. Man kanske borde ha en såndär liten utlottning? Någon som är sugen på det? Hmmm... ska fundera lite på det.

7 kommentarer:

 1. Hoppsan vet ej om kommentaren skickades iväg...blev något konstigt ja ja du får rensa i så fall om det är två kommentarer från mig - vill inte stamma ;-)

  Så roligt att du (ni!) tycker om armbandet och tack för snälla orden om detsamma. Kanske kan det inspirera dig till att brodera några själv...

  SvaraRadera
 2. Wow fina vantar :) Tack för att du länkar till min utlottning. Uppskattas. Har bytt tävlingsbild nu till en bättre så du kan (om du vill) byta till den nya. Man ser bättre vad den föreställer hihihi

  SvaraRadera
 3. Pysselfarmor: ja, det lockande att börja brodera "på riktigt"!

  Joanna: tack! Och nu har jag bytt bild :)

  SvaraRadera
 4. Ååååååååååååååååh Jenny! De är ju alldeles UNDERBARA vantarna! Förstår att mannen också ville ha ett par, fast kanske lite "manligare", med blå hjärtan?!

  SvaraRadera
 5. Hej vad kul att du hittade mej på detta visset hittade jag till dej. Härlig blogg. Och vilka snygga vantar du har gjort. Duktig du är. Så nu kommer jag att följa dej och se vad du hittar på.
  Lycka till i tävlingen.
  Kram och har den bra helg.

  SvaraRadera
 6. Jättevackert! Roligt att hitta hit! :)

  SvaraRadera