fredag 25 februari 2011

En virkad korg och glada nystan

Imorse virkade jag klart korgen. Mitt första avslutade virkprojekt! :) Det var snabbt och lätt och gav verkligen mersmak på virkning. Tur jag har ett helt gäng av mammas virknålar i oilka storlekar redan. Fyndade en amigurumi-bok på bokrean igår...


Korgen är full med t-shirt-nystan i alla möjliga färger och kvaliteter. Fast nu är min garderob tom på noppriga gamla kläder. Måste nog fråga maken om han kan rensa lite i sin garderob också... Jag undrar förresten om man kan gå till Kupan eller Emmaus till exempel och fråga snällt om de har några kläder de tänkt kasta..? Då kunde jag göra en god gärning och recycla dem istället!


5 kommentarer:

 1. Blev ju hur bra som helst :D

  SvaraRadera
 2. Fråga dina vänner, folk gillar ju att rensa och kasta och tar någon hand om det åt dom så är det ju toppen!

  SvaraRadera
 3. Grattis till ditt första virkprojekt! Så snygg korgen blev! Jag har också velat virka korgar ett bra tag men än har det inte blivit av. Men nån gång så... :-)

  SvaraRadera
 4. Så kul det ser ut med T-shirtgarn och tack för länken till hur man klipper. Jättespännande! Korgen blev ju jättefin!

  SvaraRadera
 5. Tack för titten! Bra sätt att återanvända gamla t-shirtar på och snygg blev den. Kul! Och det var trevligt att du gillade min väska för jag har gjort några stycken som jag inte har varit så nöjd med själv. Men den här bruna är jag rätt nöjd med.
  Har man choklad OCH garn i en och samma vinst är det mer än vad jag kan stå emot.Hihi.

  SvaraRadera