fredag 28 januari 2011

Stickkurs?

Jag har suttit och dräglat över olika stickkurser hela förmiddagen. Helst skulle jag vilja åka till Sätergläntan och gå någon kortkurs, men det är så dyrt. Kanske någon gång i framtiden? Jag skulle kunna tänka mig att gå vilken som helst av deras stickkurser!Sedan upptäckte jag att en folkhögskola i närheten av mig också anordnar en sommarkurs i stickning. Det skulle inte bli långt att åka, och inte lika dyrt. Men inte heller lika många dagar som hos Sätergläntan.

Någon som gått en sån här stickningskurs? Kan ni rekommendera det? Är det värt pengarna?

5 kommentarer:

 1. Jo, det såg ju intressant ut, men ack så dyrt! DEt på Grimslöv var ju mindre hutlöst dyrt, men priset är ju inklusive kost och logi. Om man inte vill sova där då, hur mycket billigare är det då? Har du kollat?

  SvaraRadera
 2. Nu har jag lusläst hemsidan, och det verkar som att de tar ut en avgift på 350 kr per dag om man inte vill bo där. Det skulle alltså bli 1050 kr. Men 1200 kr extra för mat och logi i tre dagar är ju faktiskt inte heller särskilt dyrt... eftersom jag inte kör bil skulle det kanske vara enklast...

  SvaraRadera
 3. http://www1.ltkronoberg.se/grimslov/02-kurser/sommarkurser/start.htm

  SvaraRadera
 4. Sätergläntan är bra! Jag har gått kurs i spinning på Säterglaäntan och genom www.stickkurs.se gick jag en kurs i tvåändsstickning som var helt fantastisk! Visst det kostar att gå på kurs, men det har varit värt varenda öre! Jag tror att man får vad man betalar för och skulle hellre välja en "dyrare" kurs framför en billigare! Är det bra, ja, då är det värt pengarna!//Annelie

  SvaraRadera
 5. Jag håller med Annelie, man får vad man betalar för och skulle hellre välja en kurs som kostar lite mer!
  Själv har jag gått tvåändsstickningskurs för www.stickkurs.se precis som Annelie och den var verkligen värd varenda öre, för den var så bra! Väldigt bra mat, toppen lärare och en fantastisk miljö i skärgården! Kan varmt rekommendera dig en kurs där! Eller på Sätergläntan!

  SvaraRadera