torsdag 27 januari 2011

Ryggont och stickcafé

Hu, idag har jag ont i ryggen. Måste ha sovit i någon konstig ställning - och det är ju lätt hänt när man ska dela sängen med både make och barn. Ibland kommer ett av barnen tassande på natten, och ibland två. Just nu känner min rygg att den skulle velat ha sängen för sig själv. Kanske nån annan gång...

Tänkte försöka vara med lite grand i alla fall på Online Stickcafé på Facebook idag. Får se hur det går med ryggen. Men en extra kudde bakom ryggen i soffan kanske gör susen. Hmm... eller det kanske faktiskt är skönare att sitta kvar på köksstolen?Stickningen är med mitt enda icke-frysta garn. Det blir ett par enkla svarta sockor till maken. Har faktiskt inte lust alls att sticka på just dem, men har tyvärr ingen annan stickning förrän på söndag. Eller måndag, kanske. Garnet måste ju tina efter att jag tagit ut det ur frysen också ;)  Då ska jag fortsätta på ett gammalt UFO - ett par hålmönstrade strumpor med Garnstudios mönster blir det. Förhoppningsvis. Fast mina kommer att vara lite mer färgglada.


 Nu blir det kaffe, magnecyl mot ryggont och några varv på makens sockar. Vi ses kanske på stickcaféet i eftermiddag?

1 kommentar:

  1. Hej! Kul med en ny blogg. En vanlig köks stol kan fungera väl så bra om man har ont i ryggen. Har egen erfarenhet av det. Lycka till med bloggandet.

    SvaraRadera